Shamjaza Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Nocne potwornictwo na ukonczeniu. Brakuje jeszcze wyrazniejszej definicji na czarnych czesciach stroju, troszke oswietlenia, przeswitywan, cieni, osadzenia ( spraia wazenie lewitujacej a nie stojacej na czaszkach ). Subiektywne odczucia mile widziane. http://img114.imageshack.us/img114/8312/succubi6tattoawf8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Moim totalnie subiektywnym zdaniem praca wydaje mi się przemęczona. Poszczególne części (tło, postać, góra czaszek) jakoś za bardzo się kupy nie trzymają jak dla mnie :/ Ale to WIP więc..Powodzenia w dalszej pracy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas167 Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 RaVirr dobrze prawi:) Wszystko po kolei dopracowane, ale całości czegoś brakuje. Skoro to WIP spróbuj powalczyć z tym bardziej szkicowo, może malarsko. Patrz na całość, a nie na poszczególne fragmenty rysunku. Pamiętaj, że nie wszystko musi być tak samo dopracowane. Spójrz na przykład na ten autoportret Wojciecha Weissa http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/Autoportret_z_maskami_-_Wojciech_Weiss.JPG jest bardzo dobry, a jednocześnie lekki i przyjemny. Twarz została namalowana najdokładniej (ale nie jest wylizana) cała reszta - ubranie, maski, tło zostały tylko zaznaczone plamą, dzięki czemu adresat zwraca uwagę na to, co najistotniejsze. sie rozpisałem.. uff Ale to Twoja praca, więc nie sugeruj się, jeśli jest to wbrew Twemu zamysłowi:) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shamjaza Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Dzieki za sugestie, defakto zagalopowalem sie z dopracowywaniem kazdej czesci przez co ciezko skupic oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi