kru Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 dla tych ktorzy nie czytaja \"shout\'a\" na ftp discreeta jest Service pack dla 3d studio max 6 ftp://ftp1.discreet.com/web/support/3dstudio/Setup_3dsmax6_SP1.exe P.S jesli to ma jakies znaczenie to jest to news masha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Hmm, nie moge sciagnac :/ Moze ktos wystawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raziel Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 qrde, sciagnalem se tego service packa i qrde wyskoczyl mi blad przy instalowaniu: zip damaged: file c:\\DOCUME~1\\Raziel\\USTAWI~1\\Temp\\WZSEO.TMP\\3dsmax6SP1.msp: Bad CRC f8ee1f02(should be 589f954e), Possible cause: file transfer error. qrde, nie wiem o co chodzi, mam nadzieje ze mi ktos pomoze, bo przepisywanie tego wszystkiego troche zajelo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vogel Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 blad CRC to podczas sciagania - musisz zasysać ponownie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raziel Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 aa, thx :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi