Napisano 4 Luty 200421 l Jesli nie widzieliscie tego cacka to ciagnac: http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_onimusha3_gi.html po prostu wymiekam....
Napisano 4 Luty 200421 l geeeeeeeeeeeeeeeeeez :o:o:o[wow][wow][wow] jak ten link nie trafi na główną stronę Max3d.pl to ja się pochlastam :D [piwo]
Napisano 4 Luty 200421 l skromne 45 MB :D za 15 min obejze :D czemu nie podales linka zeby ludzie sobie odrazu na kompy sciagali?? :D no i juz obejrzalem :D trailer imponujacy :D szkoda ze juz w samej grze to tak wszysko ladnie nie wyglada :/
Napisano 4 Luty 200421 l Trzeba przyznać, że od strony technicznej bardzo ładny filmik. Ale to jedyna rzecz jak mi się w nim podobała. Rąbanina bez \"ładu i składu\". Nie trzyma w napięciu i raczej mało ciekawie \"sfilmowane\". Jednym słowem nic specjalnego.... moim zdaniem :P.
Napisano 4 Luty 200421 l Mnie nawet trzyma w napięciu, ale denerwujące są asekuranckie sceny walki. Jestem w stanie wybaczyć to w filmach fabularnych, gdzie aktorzy i kaskaderzy ryzykuja życiem, ale zobaczcie jakie ciosy zadają przeciwnicy Samanosuke. Miecz wycelowany gdzieś nad jego głową, dzidą machają w ogóle bez wiary, że dosięgną celu. A jak już trafiają (a bohater się np. schyla) to brakuje dynamiki w ciosach. Tak jakby mieli nadzieję, że się schyli. Układy walk na pewno były zaaranżowane w realu, ale po przeniesieniu do CG powinni zwiększyć autentyczność. Dla mnie doskonałe pod tym względem sceny walki ma Kill Bill. Tam jak chińczyk chce uderzyć to zadaje mocny zdecydowany cios prosto w bohaterkę, zero ściemniania.
Napisano 5 Luty 200421 l Originally posted by Loozack Przepity, brawo !! to twój pierwszy post na forum :D [piwo] dzieki :D i to po jakim czasie ;)
Napisano 6 Luty 200421 l Trening czyni mistrza leander - weź to pod uwagę :P świetniacko wykonane - jak film final fantasy:D Pozdr giorgione
Napisano 12 Luty 200421 l dla mnie rewelka - swietny mocap i wykonanie postaci, doskonaly montaz... co do ciosow sie zgodze - ale sa i tak dynamiczne... ...jedna z najlepszych animacji jakie od czasu FF widzialem... pozdrawiam