Markus King Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Witam.Mam pewien problem z uzupełnieniem luk w siatce,otóż połączyłem tyle o ile szczęki z resztą jamy ustnej i teraz chciałbym uzupełnić niedoskonałości w powierzchni jamy ustnej, a manualnie nie mogę,bo już słabo widzę vertexy i wszystko mi się trochę zlewa. Wiem że jest taka funkcja,tylko nie wiem jak się nazywa i gdzie jest.Bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Napisz może jaki program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 opcja BRIDGE w editable poly ale musisz mieć dobrze zrobioną siatkę aby nie wyszła kaszanka. Zaznaczasz wtedy BORDER i robisz mostek. Albo jeżeli ustawiłeś dwa elementy w miare blisko siebie to możesz zaznaczyć te sąsiadujące vertexy i użyć WELD z odpowiednim TRESHOLDEM ale bądź czujny aby nie pospawało Ci za dużo. (szczęka i reszta muszą w obu przypadkach być jednym editable poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus King Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Dzięki.O to właśnie mi chodziło.Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 o ja ! podziękował ! jak miło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi