Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Taki sobie pokoik z aneksem.

Za każdym razem obiecuję sobie ze zrobię jakieś wizki z zleceń specjalnie na to forum żeby nie odstawać za bardzo, ale ....czas....

Projekt ART&DESIGN

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No, no całkiem si! Mógłbyś może zapodać rzucik tego pokoju, bo coś mi się wydaje bardzo podobny do mojego. Nie jest to przypadkiem mieszkaniówa w Gdańsku?

Napisano

Black Mamba - faktycznie zagracone i mało miejsca ale wrzuciłem tu bo wydawało się że to całkiem ciekawy projekt. Niestety brak czasu na pieszczoty i w rezultacie to co mam pod reką jest w wizualizacji.

Karaj37 - dzięks, miło że ktoś mnie jeszcze pamięta ;)

Neiraa - Rzutów nie mam, firma daje mi wytyczne, a w tym przypadku była to bryła pomieszczenia. Sądzę ze to projekt w Krakowie ale głowy nie dam.

Dzięki wszystkim i pozdrawiam

Napisano

Kurcze taka zajefajna pracka a ludzie nic nie pisza.

To ja napisze:)

Jest naprawde modeling extra a render to wymiata juz bez kitu.

I wcale nie jest zagacone poprostu takie mialo byc i juz.

Wg mnie nic nie odstajesz od najlepszych, twoja praca to jedna z lepszych jakie ostatnio widzialem. A powiem ze w silver gallery sa prace gorsze od tej :)

Powodzenie nie trzeba zyczyc bo przy takich prackach go nie potrzebujesz

GRATY GRATY :)

Napisano

bardzo fajne mieszkanko tylko szkoda ze takie male.... 36m2 ?

jest zagracone to fakt.. ale... wkoncu to mieszkanie ktos tam mieszka...

render tez super... mogli by juz zrobic tego v'raya pod lw....

pozdro

J|L

Napisano
Jest naprawde modeling extra a render to wymiata juz bez kitu.

Agreed, redner naprawde wymiata - masz jakies wyrazne swoje ustawienia ktore podkreslaja twoj stylek. Co do modelingu to szczerze watpie aby w komercyjnej pracce znajdowaly sie same modele wlasnorecznie wydlubane ;D

Napisano (edytowane)

Helo.

SONGOKU - dzięki wielkie za tak miłe słowa ale KERAJ37 ma racje. Modelowania jest tu bardzo mało.

J|L - myślę że mieszkanko ma więcej niż 36m2 i jeszcze raczej nikt tam nie mieszka ;).

KERAJ37 - często lwf'a ustawiam. Dla lepszego shadingu vrayplane w oknach. Kamera - physic, vraysky i tyle. Nie będę oryginalny jak powiem że nie ma standardowego ustawienia. Może jeszcze do wnętrz rainharda uzywam.

PS.

Marzy mi się chociaż raz dopracować jakąś wizkę żeby było o czym rozmawiać ;). Podziwiam tych którzy siedzą nad swoją sceną dłużej niż 2 dni z przerwami oczywiście.

Pozdrawiam wytrwałych.

Edytowane przez Nash23

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności