Napisano 26 Czerwiec 200816 l Witam. Taki sobie pokoik z aneksem. Za każdym razem obiecuję sobie ze zrobię jakieś wizki z zleceń specjalnie na to forum żeby nie odstawać za bardzo, ale ....czas.... Projekt ART&DESIGN Pozdrawiam
Napisano 26 Czerwiec 200816 l Mi się podoba, ale jak zauważył Black Mamba to straszne ciasno jest. Ten telewizor wydaje mi się jakiś mały.
Napisano 27 Czerwiec 200816 l Twoj styl jest rozpoznawalny, od razu widac ze to twoja robota (pamietam inne twoje prace) oczywiscie jest to na plus
Napisano 28 Czerwiec 200816 l No, no całkiem si! Mógłbyś może zapodać rzucik tego pokoju, bo coś mi się wydaje bardzo podobny do mojego. Nie jest to przypadkiem mieszkaniówa w Gdańsku?
Napisano 30 Czerwiec 200816 l Autor Black Mamba - faktycznie zagracone i mało miejsca ale wrzuciłem tu bo wydawało się że to całkiem ciekawy projekt. Niestety brak czasu na pieszczoty i w rezultacie to co mam pod reką jest w wizualizacji. Karaj37 - dzięks, miło że ktoś mnie jeszcze pamięta ;) Neiraa - Rzutów nie mam, firma daje mi wytyczne, a w tym przypadku była to bryła pomieszczenia. Sądzę ze to projekt w Krakowie ale głowy nie dam. Dzięki wszystkim i pozdrawiam
Napisano 5 Lipiec 200816 l Kurcze taka zajefajna pracka a ludzie nic nie pisza. To ja napisze:) Jest naprawde modeling extra a render to wymiata juz bez kitu. I wcale nie jest zagacone poprostu takie mialo byc i juz. Wg mnie nic nie odstajesz od najlepszych, twoja praca to jedna z lepszych jakie ostatnio widzialem. A powiem ze w silver gallery sa prace gorsze od tej :) Powodzenie nie trzeba zyczyc bo przy takich prackach go nie potrzebujesz GRATY GRATY :)
Napisano 5 Lipiec 200816 l bardzo fajne mieszkanko tylko szkoda ze takie male.... 36m2 ? jest zagracone to fakt.. ale... wkoncu to mieszkanie ktos tam mieszka... render tez super... mogli by juz zrobic tego v'raya pod lw.... pozdro J|L
Napisano 7 Lipiec 200816 l Jest naprawde modeling extra a render to wymiata juz bez kitu. Agreed, redner naprawde wymiata - masz jakies wyrazne swoje ustawienia ktore podkreslaja twoj stylek. Co do modelingu to szczerze watpie aby w komercyjnej pracce znajdowaly sie same modele wlasnorecznie wydlubane ;D
Napisano 9 Lipiec 200816 l Autor Helo. SONGOKU - dzięki wielkie za tak miłe słowa ale KERAJ37 ma racje. Modelowania jest tu bardzo mało. J|L - myślę że mieszkanko ma więcej niż 36m2 i jeszcze raczej nikt tam nie mieszka ;). KERAJ37 - często lwf'a ustawiam. Dla lepszego shadingu vrayplane w oknach. Kamera - physic, vraysky i tyle. Nie będę oryginalny jak powiem że nie ma standardowego ustawienia. Może jeszcze do wnętrz rainharda uzywam. PS. Marzy mi się chociaż raz dopracować jakąś wizkę żeby było o czym rozmawiać ;). Podziwiam tych którzy siedzą nad swoją sceną dłużej niż 2 dni z przerwami oczywiście. Pozdrawiam wytrwałych. Edytowane 9 Lipiec 200816 l przez Nash23