wojaczek Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 (edytowane) W imieniu kolegi wystawiam jego prace, proszę o spostrzeżenia i krytykę. Kumpel nie ma inetu żeby samemu wystawić prace. 1. 2. 3. 4. 5. 6. Edytowane 1 Lipiec 2008 przez wojaczek
wojaczek Napisano 30 Czerwiec 2008 Autor Napisano 30 Czerwiec 2008 panie i panowie, żadnych komentarzy ? chłopak się stara bo zaczyna swoją przygodę z tabletem dopiero. Przydał by się jakiś inny punkt widzenia i krytyka :]
Mr Pank Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 3 wygląda świetnie, podoba mi sie ostatni też jest w porządku
Gość User190 Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 Kolega nie ma internetu? Rejestracja na forum trwa 30 sekund, więc skoro jemu nie chce się zarejestrować to dlaczego nam ma się chcieć komentować? :>
wojaczek Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Napisano 1 Lipiec 2008 M@Ti: pewnie ciężko Ci będzie uwierzyć ale kolega nie ma internetu
miriam Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 nom :] jak mam być szczery to nieco to dziwna sytuacja, choć prace są ciekawe, to nieco dziwnie pisać komentarz w zasadzie nie do \Twoich prac a kolegi :], paradoks, a tym bardziej że mógł zarejestrować się jako On i wstawić swoje prace ;). 6 ma to coś. Zatem Witam Was na Forum. //Pozdr.
noiprox Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 No wiesz Wojaczek? Co z Ciebie za kolega, jeśli nie dasz koledze na chwilę skorzystać z Internetu? ;)
wojaczek Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Napisano 1 Lipiec 2008 Widzę ze główny temat zszedł już dawno w zapomnienie. Nie rozumiem dlaczego podszywając się za kogoś i zakładając drugi profil miał bym postępować słusznie. Kumpel nie ma internetu i nie może skorzystać z niego u mnie, a dlaczego tak jest to inna kwesta której tu poruszać nie będę. Chodziło tylko o to żeby przekazać kumplowi punkt widzenia kilku innych osób, ale widzę że łatwiej jest dawać rady jak założyć konto na forum.
Rekomendowane odpowiedzi