Skocz do zawartości

Layout: CSIR ( Do oceny )

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Strona cudownie nie wyglada przydalo by sie moim zdaniem zmienic wszystko to co znajduje sie pod menu gornym bo jakos sie slabo komponuje ;) Ale prosil bym o ocene i jakies sugestie co zrobic by to mialo rece i nogi.. chce zrobic cos prostego ladnego...

Sa 2 kolorki strony z tym ze ten niebieski jest okropny jakis razacy... ogolnie strona miala byc domyslnie czerwona ale narazie problem z joomla bo kiedy mam domyslnie na czerwonym layu nie da sie zmieniac z red do blue i na odwrot a kiedy mam domyslnie blu laya to normalnie moge zmienic z blu do red i red do blu dziwne ;) ale nie o tym temat.

http://gavreel.net78.net/ Troche malo estetycznie jakos ale to chyba dlatego ze tekst jest jeszcze niewyedytowany/sformatowany tylko tak brzydko porzekleiany z zupelnie innej strony o podobnym temacie.

I surowo tu prosze ;)

z gorzy dziekuje.

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Searhe site?

Slabo. Mdle kolory, flash na gorze troche nie-teges, typo tez lezy.

Zapraszam do zapozniania sie z regulaminem dotyczacym nazewnictwa watkow.

Napisano (edytowane)
Searhe site?

Slabo. Mdle kolory, flash na gorze troche nie-teges, typo tez lezy.

Zapraszam do zapozniania sie z regulaminem dotyczacym nazewnictwa watkow.

No fakt zjadlem literke ;) skoro tak zaczne od nowa... ale mam jeszcze 2 laya do innej stronki zaprezentuje potem jak nabazgram cos nowego dla csir ;)

// Edit

Wsumie przerobilem tylko tego poprzedniego

http://img382.imageshack.us/img382/47/csir2gt9.jpg

PS. Tak wlasnie patrze na ten obrazek i sie zastanawiam czy nie lepiej by bylo jak bym nie robil tego bialego odstepu tylko odrazu jechal z pomaranczowym chodzi mi o moment od tych zakladek do konca strony. I jeszcze zastanawia mnie wielkosc tych 2 postaci i ogolnie tego calego banera/headera roznie ludzie mowia ;)

Edytowane przez J4r3k