J4r3k Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Witam Strona cudownie nie wyglada przydalo by sie moim zdaniem zmienic wszystko to co znajduje sie pod menu gornym bo jakos sie slabo komponuje ;) Ale prosil bym o ocene i jakies sugestie co zrobic by to mialo rece i nogi.. chce zrobic cos prostego ladnego... Sa 2 kolorki strony z tym ze ten niebieski jest okropny jakis razacy... ogolnie strona miala byc domyslnie czerwona ale narazie problem z joomla bo kiedy mam domyslnie na czerwonym layu nie da sie zmieniac z red do blue i na odwrot a kiedy mam domyslnie blu laya to normalnie moge zmienic z blu do red i red do blu dziwne ;) ale nie o tym temat. http://gavreel.net78.net/ Troche malo estetycznie jakos ale to chyba dlatego ze tekst jest jeszcze niewyedytowany/sformatowany tylko tak brzydko porzekleiany z zupelnie innej strony o podobnym temacie. I surowo tu prosze ;) z gorzy dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knysha Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Searhe site? Slabo. Mdle kolory, flash na gorze troche nie-teges, typo tez lezy. Zapraszam do zapozniania sie z regulaminem dotyczacym nazewnictwa watkow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redkmaster Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 strona wygląda jakby się do końca nie załadowała oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
J4r3k Posted June 29, 2008 Author Share Posted June 29, 2008 (edited) Searhe site? Slabo. Mdle kolory, flash na gorze troche nie-teges, typo tez lezy. Zapraszam do zapozniania sie z regulaminem dotyczacym nazewnictwa watkow. No fakt zjadlem literke ;) skoro tak zaczne od nowa... ale mam jeszcze 2 laya do innej stronki zaprezentuje potem jak nabazgram cos nowego dla csir ;) // Edit Wsumie przerobilem tylko tego poprzedniego http://img382.imageshack.us/img382/47/csir2gt9.jpg PS. Tak wlasnie patrze na ten obrazek i sie zastanawiam czy nie lepiej by bylo jak bym nie robil tego bialego odstepu tylko odrazu jechal z pomaranczowym chodzi mi o moment od tych zakladek do konca strony. I jeszcze zastanawia mnie wielkosc tych 2 postaci i ogolnie tego calego banera/headera roznie ludzie mowia ;) Edited July 1, 2008 by J4r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts