b-zone Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 O to moja pierwsza praca po prawie miechu zapoznawania się z 3DS Max ( 5 ) :). Krytyka mile widziana :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 Na Boga! Czym zes Ty to oswietlil !!! Wyglada jak po uzyciu jakiegos szajsowatego filtra typu \"photocopy\" z PS\'a... Sciany wygladaja jak nadmuchane (czyzby przesadny smothing ?) Nie no strasznie mnie draznia te wszedobylskie wy-smoth\'owane kraglosci :( poza tym brakuje dramatycznych \"nocnych\" cieni. A czy to z prawego boku to rynna? Ma srednice niezlej rury kanalizacyjnej! Ogolnie nie podoba mi sie taka forma prezentacji Twojej pracy, radze zmienic oswietlenie i punkt widzenia... Zapewne kolejni userzy upomna sie o materialy / textury, ale moze skoncentruj sie najpierw na wlasciwej formie prezentacji modelu, pozniej przyjdzie czas na materialy. Teraz po prostu pozadnie \"zagraj\" oswietleniem a bedzie zdecydowanie lepiej. Powodzenia Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b-zone Napisano 6 Luty 2004 Autor Share Napisano 6 Luty 2004 Dzięki za pierwszy komentarz. Sorry że rozczarowałem, ale jak już napisałem grafiką 3D bawię się dopiero od miech i jeszcze zbytnio mi nie wychodzi, ale codziennie staram się uczyć czegoś nowego wiec może następna praca będzie lepsza :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 strasznie, leży prawie wszystko... nie... ta prace nawet trudno krytykowac... ale pamietaj ze kiedys bedzie lepiej, to dopiero 1 miesiac... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 7 Luty 2004 Share Napisano 7 Luty 2004 ohh boy caly czas mamy poczatkujacych user\'ow zaczynam sie bac co dzieje sie z tymi zaawansowanymi ?? :P ;) co do pracki to MareG napisal Ci juz prawie wszystko Mateusz chyba troche przesadzil bo \"strasznie\" to znowu nie jest Naprawde bywalo duzo gorzej....popracuj przede wszystkim nad prezentacja modelu: tekstury, Oswietlenie i dobry kadr to klucze do sukcesu. Nie baw sie raczej w takie efekty bo sa troche tandetne.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 7 Luty 2004 Share Napisano 7 Luty 2004 leżą 4 rzeczy - oświetlenie - modeling - proporcje - textóry (których tu niema) praca wg mnie nadaje sie jedybie do WIP pozdro powodzenia w dalszej pracy z maxem [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 7 Luty 2004 Share Napisano 7 Luty 2004 sikham: a co nieleży??? pomysl?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 7 Luty 2004 Share Napisano 7 Luty 2004 hm, oświetlenie wymiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 7 Luty 2004 Share Napisano 7 Luty 2004 Originally posted by Mateusz strasznie, leży prawie wszystko... chyba zapomniałeś co mówiłeś :] nieleży pomysł mimo że to nic ciekawego ale każydy ma swoja wizje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 7 Luty 2004 Share Napisano 7 Luty 2004 A mi się podoba!! :p Każdy ma swój gust... Ja bym dorobił do tego jakąś magiczną otoczkę i byłaby scenka rodem z Czarodziejki z Księżyca!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 hmm ja tez chyba jestem jakis ten tego bo jak tak sie przyjze to mi sie nawet podoba i to ze wszystko wyglada jak napompowane, to to wlasnie nadaje pracy uroku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 daj to loepiej do WIPa tam dostaniesz więcej pomocnych informacji bo narazie to nie wyglada na skończione bo np tekstur to ja t nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 mam wrażenie że ten budynek to tylko ta frątowa ściana 8). jak w westernach 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 Nie widac że to noc - klimat nie ten - światła za mocne - no i kolory nie takie jak trzeba . Popracuj . Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 noł komment :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi