Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

O to moja pierwsza praca po prawie miechu zapoznawania się z 3DS Max ( 5 ) :). Krytyka mile widziana :D.

1.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na Boga! Czym zes Ty to oswietlil !!! Wyglada jak po uzyciu jakiegos szajsowatego filtra typu \"photocopy\" z PS\'a...

Sciany wygladaja jak nadmuchane (czyzby przesadny smothing ?) Nie no strasznie mnie draznia te wszedobylskie wy-smoth\'owane kraglosci :( poza tym brakuje dramatycznych \"nocnych\" cieni. A czy to z prawego boku to rynna? Ma srednice niezlej rury kanalizacyjnej!

Ogolnie nie podoba mi sie taka forma prezentacji Twojej pracy, radze zmienic oswietlenie i punkt widzenia... Zapewne kolejni userzy upomna sie o materialy / textury, ale moze skoncentruj sie najpierw na wlasciwej formie prezentacji modelu, pozniej przyjdzie czas na materialy. Teraz po prostu pozadnie \"zagraj\" oswietleniem a bedzie zdecydowanie lepiej.

Powodzenia

Marek

Napisano
  • Autor

Dzięki za pierwszy komentarz. Sorry że rozczarowałem, ale jak już napisałem grafiką 3D bawię się dopiero od miech i jeszcze zbytnio mi nie wychodzi, ale codziennie staram się uczyć czegoś nowego wiec może następna praca będzie lepsza :) .

Napisano

strasznie, leży prawie wszystko...

nie... ta prace nawet trudno krytykowac...

ale pamietaj ze kiedys bedzie lepiej, to dopiero 1 miesiac... :)

Napisano

ohh boy caly czas mamy poczatkujacych user\'ow zaczynam sie bac co dzieje sie z tymi zaawansowanymi ?? :P ;) co do pracki to MareG napisal Ci juz prawie wszystko Mateusz chyba troche przesadzil bo \"strasznie\" to znowu nie jest Naprawde bywalo duzo gorzej....popracuj przede wszystkim nad prezentacja modelu: tekstury, Oswietlenie i dobry kadr to klucze do sukcesu. Nie baw sie raczej w takie efekty bo sa troche tandetne....

Pozdrawiam

Napisano

leżą 4 rzeczy

- oświetlenie

- modeling

- proporcje

- textóry (których tu niema)

praca wg mnie nadaje sie jedybie do WIP

pozdro powodzenia w dalszej pracy z maxem

[piwo]

Napisano
Originally posted by Mateusz

strasznie, leży prawie wszystko...

chyba zapomniałeś co mówiłeś :]

nieleży pomysł mimo że to nic ciekawego ale każydy ma swoja wizje ;)

Napisano

A mi się podoba!! :p Każdy ma swój gust...

Ja bym dorobił do tego jakąś magiczną otoczkę i byłaby scenka rodem z Czarodziejki z Księżyca!! :P

Napisano

hmm ja tez chyba jestem jakis ten tego bo jak tak sie przyjze to mi sie nawet podoba i to ze wszystko wyglada jak napompowane, to to wlasnie nadaje pracy uroku :)

Napisano

daj to loepiej do WIPa tam dostaniesz więcej pomocnych informacji bo narazie to nie wyglada na skończione bo np tekstur to ja t nie widze

Napisano

mam wrażenie że ten budynek to tylko ta frątowa ściana 8). jak w westernach 8).

Napisano

Nie widac że to noc - klimat nie ten - światła za mocne - no i kolory nie takie jak trzeba .

Popracuj .

Giorgione

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.