xbit3 Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 Jak zaimpletowac do modelu np. czlowieka kosci i tak to zrobic, by przy poruszaniu nimi w ruch szlo takze cale cialo?? Wiem ze napewno takie pytanie kiedys padlo ale jak juz pisalem to dopiero poczatki i prosilbym o szczegolowe opisanie , krok po kroku tego co trzeba zrobic :) z gory dziekuje :D
hcpiter Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 No jak by sie wydawalo to nie takie proste zaimpletowac kosci do modelu Na jeden raz nie da sie tak tego wytlumaczyc, najlepiej odpal help programu albo zobacz jakies tutki jak to zrobic bo tak to bedzie ciezko opisac dokladnie
redkmaster Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 może lepiej załóż sobie jakiś temat zbiorczy dla tych twoich pytań..
xbit3 Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Napisano 1 Lipiec 2008 Tak w sumie to juz wiem jak to robic , wlasnie zobaczylem filmik obrazujacy caly ten proces, wiec ta lekcje juz mam , a czy moglibyscie adpowiedziec na moje da poprzednie pytania?? o szklance , trawie itp?
Rekomendowane odpowiedzi