MeeXX Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 Witam wszystkich! Jestem początkujący i próbuje robić różne rzeczy z tutoriali. W jakimś z nich potrzebna była zmiana jednostek na cm. Gdy chcialem korzystac z innych niestety jednostki były już standardowe.I tu moje pytanie:"jak mogę zmienić jednostki na domyślne?".Jeżeli był taki wątek to przepraszam, ale nie znalazłem.Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 jezeli chodzi ci ogolnie o zmiane jednostek to panel customize i klikasz na units setup tam mozesz ustawiac jednostki jakies chcesz, ale to jezeli o maxa chodzi bo nie napisales jaki soft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeXX Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 Tak chodzi o Maxa a jakie są jednostki domyślne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 domyslne ustawienie to generic unit ale to sa jednostki tylko maxa, lepiej zmienic na cm albo mm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 polecam FAQ na tym forum, jest to opisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 I to w dodatku chyba nawet sam Piksar opisał... Zapoznałem się, a jakże! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi