MeeXX Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 Chwila pracy i koleiny problem :/. gdy nakładam materiał w 3ds max na plane to widzę go tylko w oknie perspective a w innych oknach go nie widzę. Przeszukałem FAQ i resztę forum ale nie znalazłem. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 no bo na innych oknach jest tylko siatka modelu ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeXX Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 No tak, a czy można coś zrobić aby materiał był widoczny we wszystich oknach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 o boze moze lepiej odpal sobie help maxa i sprawdzaj wszystko co jest w nim ! Poza tym zobacz faq na forum ! Bo co chwile bedziesz pytal o cos A niech zgadne po tym plane chcesz wymodelowac samochod albo postac ? :) F3 wcisnij :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeXX Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 Dzięki wielkie już więcej o takie głupoty sie nie będe pytał. Tak samochód chce wymodelować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 hahhahaahha wiedzialemmmmm xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 o a ja obstawiałem, że nie samochód tylko własny pokój ;) jak znikną strzałeczki do przesuwania obiektów to trzeba wcisnąć "x" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi