Kolin101 Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Witam. Dzisiaj przy pracy na moim modelem zminimalizowalem na chwilkę max'a i gdy znów do niego powróciłem nie było tego okienka po prawej stronie w którym wybiera się obiekty do tworzenia edytory itp. proszę by ktos powiedział jak je przywrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 customize>panels>show command panel ... Cos albo gdzies tam ... nie moge dokladnie sprawdzic bo renderuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2008 samo się naprawiło jak kolejny raz max'a włączyłem ;-p. A mógłby jeszcze ktoś powiedzieć jak wyjść z widoku z kamery. Kiedyś wiedziałem jak a teraz zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Widok zmieniasz pierwszą literą nazwy widoku. Top "T", front "F", perspektywa "P" itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2008 ale np z CTRL czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi