prrrszalony Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Hej, mam dosyć dziwny problem z myszką. W niektórych grach (np CS) i stronkach (np youtube) gdy poruszam kursorem wszystko się przycina. W grze wygląda to tak, że póki nie dotknę myszki to wszystko działa pięknie, a tylko lekko ruszę kursorem i już mam mocne przycięcie. W youtube gdy kursor jest ciągle w ruchu to obraz pozostaje w miejscu, tak jakby film to był jeden obrazek, przestajemyszą i działa normalnie Myszka jest zwykła z jakiegoś dyscountu, reinstali sterowników do niej nie pomogły xD z góry dzięki za pomoc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 USB / PS2? Jak USB to pożycz od kogoś na testy PS2. Strzelam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2008 podłączyłem inna myszkę (też usb) do innego portu, przeinstalowałem sterowniki od karty graf. i działa. Nie wiem które pomogło :] dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi