Napisano 8 Lipiec 200817 l Eh... pierwszy temat, pierwszy post i trochę głupio pokazywać na tle innych świetnych prac, ale niech się stanie. Pierwsza prezentowana praca na forum ;) %: jakiś 60 ;) Poly: 1478 Czas: Około półtorej godziny Model: Medium Poly No i chyba wszytko napisane ;) Edytowane 8 Lipiec 200817 l przez Gość Regulamin
Napisano 8 Lipiec 200817 l No spoko, ma nogi i korpus, nawet jakieś rękawki ma :) Nie ma co komentować jedziesz dalej ew. pokazujesz siatkę.
Napisano 8 Lipiec 200817 l Oto boki, i siatka z przodu Na razie nic nie ruszałem, z powodu braku czasu. Teraz tylko wprowadziłem małą nieistotną zmianę ;) Późnym wieczorem wezmę się za "ludzia" do tej zbroi :)
Napisano 8 Lipiec 200817 l Tyłek jeszcze zrobię, a brzuch czy garb nie potrzeby. W końcu to metalowa zbroja w której wojownik się mieści, a nie ma do niego przylegać jak piękna sukienka do pięknej pani :) Dodam potem kilka szczegółów po wykonaniu człowieka do zbroi (zapasowy sztylet, torba itp).
Napisano 9 Lipiec 200817 l Garb, tyłek, brzuch to nie są rzeczy które chcemy Ci wcisnąć na siłę :) one tam są u ludzi czy mają pancerz czy nie ;) Teraz Twoja postać jest MAŁO anatomiczna przez to że nie ma żadnego z tych elementów ;) Patrząc z boku zwróć uwagę na to że zaraz nad tyłkiem z tyłu jest takie przewężenie, plecy powinny być sporo szersze od miednicy itp.
Napisano 6 Sierpień 200816 l Długo mnie nie było... wakacje z ASG wyciągnęły mnie z kompa :D Wczorajszego wieczoru poprawiłem co nie co i dodałem kilka rzeczy.