MDAStudio Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie, przedstawiam Wam swoją teczkę 2d. Na razie tylko dwie prace, ale z czasem będzie więcej. Mam nadzieję, że się spodobają. Proszę o opinie. Pozdrawiam Edytowane 21 Lipiec 2008 przez MDAStudio
rosikowski Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Ćwicz !! Ćwicz... !! A i ludzie będą twe starania komentować (zabrzmiało jak kazanie?)
MDAStudio Napisano 12 Lipiec 2008 Autor Napisano 12 Lipiec 2008 (edytowane) Kolejna praca. Tym razem dodge charger wykonany na podstawie kilku fotek. Trochę koła wyszły płaskie, ale pracuję nad perspektywą, także następnym razem powinno być lepiej. Rosikowski, dzięki za komentarz. Edytowane 19 Lipiec 2008 przez MDAStudio
prrrszalony Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 Ciężko coś napisać ponad to, że prace są "poprawne". Takie bez życia, jakbyś się bał, że drobny błąd mógłby wszystko zepsuć. Więcej luzu i mniej detalu powinno pomóc :)
rosikowski Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 No właśnie ! pRrrrrrszalony dobrze powiedział, nie bój się piórka ! czy tam myszki, nie wiem czym malujesz
MDAStudio Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Napisano 17 Lipiec 2008 (edytowane) Dzięki za podpowiedzi. Tak też mi się wydawało, że szczególnie ta praca z widoczkiem jest trochę za blada. Mam jeszcze problem z dobieraniem odpowiednich kolorów. Tymczasem załączam swoją dzisiejszą produkcję. Wymaga jeszcze kilku poprawek (ręce, detale zbroi i geometria miecza), ale to na dniach będzie poprawiane. Jak ktoś ma jakieś sugestie, to bardzo proszę. PS: Wszystko rysuje ołówkiem, a później na kompie to już Wacom Graphire 4 a6- trochę mały ale na razie wystarczy. Pozdrawiam Edytowane 19 Lipiec 2008 przez MDAStudio
MDAStudio Napisano 26 Listopad 2010 Autor Napisano 26 Listopad 2010 Witam wszystkich, po długiej nieobecności zamieszczam moją ostatnią pracę:
Blejsoid Napisano 26 Listopad 2010 Napisano 26 Listopad 2010 światła odbitego mi tu wszędzie brakuje, np Dodge na pewno łapał by jakieś bliki od podłogi na tak jasnym tle. cień też strasznie ciemny i zdesaturowany. mogę się mylić ale wydaje mi się że tak bezbarwny cień raczej trudno w realu osiągnąć. rycerz dość płaski, za to szyję ma po zbóju :] światło na włosach wydaje się padać z innej strony niż na resztę, też mi się często zdarza taki błąd popełniać przy próbach uprzestrzennienia włosów.
Rekomendowane odpowiedzi