Napisano 8 Lipiec 200816 l Witajcie :) Dawno oj dawno mnie tutaj nie było, dzisiaj zaczalem tworzyc scenke :) efekty ponizej ;) http://img152.imageshack.us/my.php?image=render02gf5.jpg
Napisano 9 Lipiec 200816 l A ja wczoraj Stalkera przeszedłem więc liczę że scenka będzie co najmniej tak klimatyczna :D ;) Jedziesz dalej
Napisano 9 Lipiec 200816 l Autor tweety wzorowałem się na zdjeciach - niestety zdjec tego miejsca jest dosyć mało i są w cienkiej jakości - ale przyznaje ze na pewno jakoś na mnie zadziałał cod4 ;) ale tam to miejsce było świetnie odtworzone
Napisano 9 Lipiec 200816 l Najbardziej diabelskie koło na świecie, hm? ;) Lubię te klimaty i mam nadzieję, że Ci to fajnie wyjdzie. Powodzenia :)
Napisano 9 Lipiec 200816 l masz jakiś koncept na ostateczny kadr? jakis niski lat ptaka by pokazac ogrom tej betonowej pystyni czy bardziej tak jak teraz?
Napisano 9 Lipiec 200816 l Autor bardziej myslalem o czyms takim jak teraz... ale jeszcze do konca nie ustaliłem kadru... w sumie taki troszke szerszy widok tez byłby niezły...