Napisano 9 Lipiec 200816 l Na początek szkic Admirała ;) najpierw analogowo białą farbką na czarnym a następnie podkoloryzowane w PS. Tak więc cz-b wersja oryginalna. Edytowane 9 Lipiec 200816 l przez wollny
Napisano 9 Lipiec 200816 l Choć wersja w duotonie bardziej mi się podoba to kolor też klawy. Uuu brawo brawo :)
Napisano 9 Lipiec 200816 l Autor miałem wersję gdzie 80 było kolorem ale .... stawało się ważniejsze niż powinno być ;)
Napisano 9 Lipiec 200816 l Ja Wollnego kojarze z lekkosci i polotu w pracach, a to troche wymeczone. No ale moze mialo byc takie przyciezkawe. Czekam niecierpliwie na dalsza wrzute do teczki.
Napisano 10 Lipiec 200816 l Autor eee tam ... Leander chyba przesadzasz z tym polotem i lekkością ;) zawsze miałem z tym problem bo zawsze chciałem nadziubdziać tam więcej niż powinienem :D Wrzucam dwie ilustracje wykonane dla Fabryki Słów wykonane analogowo, jak zwykle:
Napisano 4 Październik 200816 l Autor Ostatnio niewiele rysuję więc wrzucę szybką pracę na digartową bitwę ... 12 siostra :) pomyślałem sobie, że nie będę robić kolejnej sexbomby w patetycznej pozie. Potraktujcie to zatem jako żart ;)