wollny Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 (edytowane) Na początek szkic Admirała ;) najpierw analogowo białą farbką na czarnym a następnie podkoloryzowane w PS. Tak więc cz-b wersja oryginalna. Edytowane 9 Lipiec 2008 przez wollny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubb Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Choć wersja w duotonie bardziej mi się podoba to kolor też klawy. Uuu brawo brawo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 obie dobre, w kolorowej "80" nieco zniknęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wollny Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2008 miałem wersję gdzie 80 było kolorem ale .... stawało się ważniejsze niż powinno być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MDAStudio Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Obraz ma klimat. Ciekawa twarz w jeszcze ciekawszym kombinezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Ja Wollnego kojarze z lekkosci i polotu w pracach, a to troche wymeczone. No ale moze mialo byc takie przyciezkawe. Czekam niecierpliwie na dalsza wrzute do teczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Podobnie jak leander. Fajnie, że się tu pojawiłeś, wrzucaj więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wollny Napisano 10 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2008 eee tam ... Leander chyba przesadzasz z tym polotem i lekkością ;) zawsze miałem z tym problem bo zawsze chciałem nadziubdziać tam więcej niż powinienem :D Wrzucam dwie ilustracje wykonane dla Fabryki Słów wykonane analogowo, jak zwykle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 dziwną ma tą mine koles :) ciekawe wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Fajniste, ciekawy styl. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wollny Napisano 4 Październik 2008 Autor Share Napisano 4 Październik 2008 Ostatnio niewiele rysuję więc wrzucę szybką pracę na digartową bitwę ... 12 siostra :) pomyślałem sobie, że nie będę robić kolejnej sexbomby w patetycznej pozie. Potraktujcie to zatem jako żart ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi