Napisano 10 Lipiec 200816 l Witam Jestem nowy na forum, a to moja najnowsza praca: Kominek w salonie Edytowane 11 Lipiec 200816 l przez Steffano
Napisano 10 Lipiec 200816 l moja analiza jest następująca (jeśli chodzi o niewypały): - strasznie rozmyte panele, - widać tilling na marmurze (choć w sumie ujdzie), - te takie drewienko nad kominkiem to chyba zwykły bump zamiast displacement? bo krawędzie nieładnie wychodzą ze zwykłym bumpem, - identyczne książki na każdej półce, - tak samo z drewnem. poza tym fajna torebka, roślinki i zegarek :) Pozdrawiam. Edytowane 11 Lipiec 200816 l przez jajcek
Napisano 11 Lipiec 200816 l Dzięki, ale to jest jeszcze w stanie prac, pokazałem to żebyście ocenili prace i wyłapali błędy, a ja później poprawie. :) Edytowane 11 Lipiec 200816 l przez Steffano
Napisano 11 Lipiec 200816 l popraw narazie to co masz poprawić i pokaż efekty, przy poprawianiu na pewno coś innego się schrzani ;D. Pozdrawiam.
Napisano 11 Lipiec 200816 l - strasznie rozmyte panele, jakie panele? :) popraw to co powiedziane a będzie całkiem całkiem :)