thud Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Witam, postanowielm owoce swoje kilkugodzinnej pracy umiescic tutaj :); jak na razie niewiele, ale poki co przygotowuje sie do matury i troche zaniedbuje intensywna prace z maxem (jednak mam nadzieje ze w ferie bedzie lepiej:D); poddaje to Waszej krytyce, choc nie wiele ale zawsze cos; detali jeszcze dodam ale jak juz pisalem dopiero w ferie bo teraz mam duzo spraw na glowie (to jest tylko pancerz w srodku bedzie gosciu)
chveti Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 mnie sie podoba ale zmien troche buty bo sa za \"klaunowate\" i bedzie git:D
kulexy Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 a tam gdzie sa te przerwy w ... zbroii to bedzie widac cialo,(spodnie czy jakies czesci mechaniczne) czy jakis lacznik w stylu nakladanych na siebie przy zgieciach platow metalu...??...??...??...??...??...??...??...??...??...:)
thud Napisano 8 Luty 2004 Autor Napisano 8 Luty 2004 1.ok buty zmienie :) 2.cialo tam bedzie:) nawet juz mam gotowe ale zanim je naloze chce cala zbroje zrobic
Rekomendowane odpowiedzi