Heads Hunter Napisano 12 Lipiec 2008 Napisano 12 Lipiec 2008 Hej mam taki problem. Otóż gdy robiłem w czaszce ostatniego zęba postanowiłem że dwa poprzednie zęby schowam hidem by nie przeszkadzały. Później gdy chciałem by ponownie się pojawiły nie udało się. Klikałem na wszystkie obiekty i naciskałem Unhide All ale nic to nie dało. Co mam zrobić?
Tomala Napisano 12 Lipiec 2008 Napisano 12 Lipiec 2008 Wciśnij h i sprawdź na liście czy są te zęby w scenie po kliknięciu unhide all jak nie ma to pewnie je skasowałeś. Na warstwach chyba tego nie robiłeś?
Heads Hunter Napisano 12 Lipiec 2008 Autor Napisano 12 Lipiec 2008 A mógłbyś mi powiedzieć co znaczy "robić na warstwach" ?
zdeno Napisano 12 Lipiec 2008 Napisano 12 Lipiec 2008 no jak nie wiesz co to to pewnie nie robiłes na warstwach. ale poszperaj w helpie pod hasłem LAYERS . jest możliwość, że unhidowałeś wszystko ale jakaś warstwa pozostała ukryta przed ludzkością. ogólnie warstwyto sposób grupowania obiektów, adoptowany z programow CAD , za ich pomocą możesz segregować sobie obiekty w różne zestawy i włącząć, wyłączać w dowolnej chwili .
Rekomendowane odpowiedzi