gumex Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 (edytowane) Witam Na razie wstępny pomysł: Scena będzie 'podzielona' na 2 części. W pierwszej jak tuż przed karnym w 93min :p telewizor sie popsuł (przepalił/prąd nawalił czy coś) kibic wściekły. W drugiej telewizorowi nic sie nie stało jednak kibic i tak wściekły, bo gol padł. Klimat raczej cartoonowy. Myślę czy w obu dać tego samego kibica czy dwóch różnych. Szkice dam później. Edytowane 19 Lipiec 2008 przez gumex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gorzi Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 Początkowo miałem bardzo podobny pomysł jednak wywyśliłem coś innego bo prac typu "93 minuta" jest już chyba kilka. W każdym razie życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumex Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2008 (edytowane) Edit:// Wpadłem na jeszcze lepszy pomysł ale to już raczej ostatnio:o. W pewnym telewizorze żyją stworki. Pewnego nieszczęśliwego dnia ktoś z zewnątrz popsuł telewizor a zarazem ich 'krainę'. Na scenie chce pokazać grupkę stworków która sie naradza, inni coś tam majstrują a jeszcze inni panikują. To tyle, koncept niedługo.:cool: Edytowane 14 Lipiec 2008 przez gumex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumex Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2008 Daje koncept stworka(może sie zmienić) może będzie więcej różnych stworków ale na razie ten styknie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 Ludzie, co wy z tymi stworkami w telewizorach macie? To już któraś praca z kolei, ale to raczej dobrze bo będzie co porównywać we wrześniu. Lecę zobaczyć co mam w moim telewizorze. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 Hmmm podobny pomysł do mojego. Będą dwie podobne prace ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumex Napisano 31 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2008 Daje na razie wersje alpha modelu głowy stwora. Oczy na razie takie nijakie, nie chciało mi się teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi