SPAZ Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 Mam taki problem otóż normalnie w tym modelu audi lampa do grila kończy sie ostrym końcem a meshsmooth mi to wygładza i lapma robi sie okrągła. powinno być tak jak na obrazku po prawej lecz wtedy meshsmooth ma ltearations na 0 .
SPAZ Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Napisano 13 Lipiec 2008 (edytowane) Robiłem... ale i tam wygładza.. zrobilem 2 razy chamfer po 0,2 ------------------------------------------------------- Dobra wyszło mi tak.... wsumie tego tyłu i tak nie bedzie widać bo będzie lampa.A jest taki róg jak miał być dzięki. Edytowane 13 Lipiec 2008 przez SPAZ
Temporal Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 bo ty dajesz chamfera na obwodke a daj tam w srodku
bartekb89 Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 A:tutaj dałem chamfer aby miec ostre krawędzie na brzegach lampy ta obwódka B: tutaj jest to o co ci chodzi dajesz tam chamfer na wewnetrznej części albo jak to inaczej ująć na głębokość aby mieć ostry kant przy rogu lampy mam nadzieje że pomogłem :)
Rekomendowane odpowiedzi