kit aj Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 Witam wszystkich. pomysł mam taki: ----- Na ulicy przed blokiem, w okręgu z taśmy policyjnej, leżą zwłoki starszej kobiety. Z powodu awarii, w czasie transmisji meczu piłkarskiego, odbiornik został wyrzucony przez okno i niefortunnie trafił w babcię. W tle za policjantem robiącym fotki tułowia babinki wystającego z pod telewizora, widać skuwanego kibica, właściciela tv. ----- pewnie coś jeszcze pozmieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
themindfields Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 Jakbym przeczytał kontynuację historii Tomala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 A co z tym pieskiem tez zginął czy udało mu sie jakoś zrobić unik? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kit aj Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2008 No faktycznie wygląda to jak kontynuacja :) i chyba tylko dlatego, że nie przeczytałem wszystkich pomysłów napisanych przez uczestników:( A i o piesku też myślałem! u mnie miał przeżyć, a babcia miała trzymać smycz w wystającej ręce z pod TV :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 No to super, jest ciągłość całej historii też myślałem że piesek ujdzie z życiem. Tylko jak my rozwiążemy sprawę miejsca zdarzenia? Przecież muszą wyglądać tak samo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kit aj Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2008 (edytowane) mniej więcej tak bym to widział, no może bliżej telewizora i tak by było widać okno z którego wypadł TV (zrobię jakiś szkic jutro) A budynek zrobi sie jak na osiedlach (blokowiskach) Edytowane 13 Lipiec 2008 przez kit aj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi