kit aj Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 Witam wszystkich. pomysł mam taki: ----- Na ulicy przed blokiem, w okręgu z taśmy policyjnej, leżą zwłoki starszej kobiety. Z powodu awarii, w czasie transmisji meczu piłkarskiego, odbiornik został wyrzucony przez okno i niefortunnie trafił w babcię. W tle za policjantem robiącym fotki tułowia babinki wystającego z pod telewizora, widać skuwanego kibica, właściciela tv. ----- pewnie coś jeszcze pozmieniam.
themindfields Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 Jakbym przeczytał kontynuację historii Tomala.
Tomala Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 A co z tym pieskiem tez zginął czy udało mu sie jakoś zrobić unik? :D
kit aj Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Napisano 13 Lipiec 2008 No faktycznie wygląda to jak kontynuacja :) i chyba tylko dlatego, że nie przeczytałem wszystkich pomysłów napisanych przez uczestników:( A i o piesku też myślałem! u mnie miał przeżyć, a babcia miała trzymać smycz w wystającej ręce z pod TV :p
Tomala Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 No to super, jest ciągłość całej historii też myślałem że piesek ujdzie z życiem. Tylko jak my rozwiążemy sprawę miejsca zdarzenia? Przecież muszą wyglądać tak samo :D
kit aj Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Napisano 13 Lipiec 2008 (edytowane) mniej więcej tak bym to widział, no może bliżej telewizora i tak by było widać okno z którego wypadł TV (zrobię jakiś szkic jutro) A budynek zrobi sie jak na osiedlach (blokowiskach) Edytowane 13 Lipiec 2008 przez kit aj
Rekomendowane odpowiedzi