Polik Napisano 14 Lipiec 2008 Share Napisano 14 Lipiec 2008 (edytowane) Witam! Koncept: Na odleglej planecie, mieszakjacy tam ludzie czcza telewizor, ktory jakas zaawansowana technologicznie cywilizacja podarowala im go ustawiajac na szczycie piramidy. Pewnego dnia tv zaczyna sie psuc wiec poddani obdarowuja wiec go wszelakimi dobrami aby doszedl do zdrowia. Nie wiem czy z moimi skromnymi umiejetnosciami uda mi sie cos wydlubac ale sie postaram. Jedno jest pewne na brak czasu nie narzekam wiec jesli tego nie skoncze to sie chyba pochlastam :) Pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim bitwiczom! Polik Edytowane 17 Lipiec 2008 przez Polik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Lipiec 2008 Share Napisano 14 Lipiec 2008 zobaczymy co z tego wyjdzie:) powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 14 Lipiec 2008 Share Napisano 14 Lipiec 2008 Dobry koncept, nawet o takim czymś nie pomyślałem :D. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 15 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2008 Oto model telewizora. Nie jest on bardzo dokladny gdyz nie gra on tu glownej roli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 Pomysl fajny :) powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2008 oto poprawiona wersja telewizorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2008 A oto wstepny rozklad sceny. Te prostokociki na dole ekranu to ludzie a te wieksze bryly po bokach to beda posogi. Poza tym planuje jakies drzewko w oddali po prawej o moze zarys jekiegos nudynku po lewej. No i wiecej detali ogolnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anomal Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 (edytowane) Witaj Model telewizora całkiem sympatyczny :) Zastanawiam się tylko i jestem ciekaw w jaki sposób pokażesz, że tubylcy składają ofiarę: BŁAGALNĄ A NIE DZIĘKCZYNNĄ:) Pozdrawiam i powodzenia P.S. Nie wiem czy widziałeś ale może jeszcze dodatko zainspiruje cie reklama Magnuma, ktora ma troche podobny motyw do ciebie. http://www.smog.pl/wideo/18708/lody_ktore_maja_swoich_wyznawcow/ Edytowane 17 Lipiec 2008 przez Anomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grievous Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Walnij ciemne niebo i pioruny, ludzie niech klęczą, a telewizor niech będzie zbity... Gniew bogów i żałoba - (Straszne Skutki Awarii). A tą palemke niech wiatr rwie i deszcz leje:P A no i powodzenia oczywiście życze i zapraszam na mój wątek: Trzymamy do końca wszyscy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi