serratus Napisano 14 Lipiec 2008 Share Napisano 14 Lipiec 2008 (edytowane) Witam, Człowiek, któremu zepsuł się telewizor (jak widać na scenie poniżej telewizor jest na razie w całości, ale to się zmieni... :)) siedzi przed kinem z tabliczką (będzie napisane prawdopodobnie "Will work for ticket" lub coś w tym rodzaju...), jednak kino jest od dawna nie czynne, więc nawet bilet mu nic nie pomoże, ale zakładam, że ten człowiek nie jest tego świadomy, tak też siedzi i żebra... Co jest tutaj strasznym skutkiem ? Miałem wiele pomysłów na scenę, jednak wydaje mi się, że będzie ciekawiej, gdy odbiorca będzie mógł sam sobie dopowiedzieć resztę, ja przedstawiam tylko określoną sytuację, a strasznym skutkiem może być np. brak świadomości tego żebraka o nieczynnym kinie i jego rozpaczliwa sytuacja, która i tak do niczego go nie doprowadzi... itd. To już pozostawiam Wam.. odbiorcom :). Nowy zarys sceny: Ten post będzie jeszcze edytowany ! :) Pozdrawiam ! :) Edytowane 26 Sierpień 2008 przez serratus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2008 (edytowane) Witam, Proszę o komentarze, ponieważ jeśli chodzi o modeling nieorganiczny to jestem totalnie zagubiony :/ Scena w całości wygląda tak: + siatka TV: +siatka Kilka referek z których korzystam: Kino: TV: Liczę na krytykę i komentarze :) Pozdrawiam Edytowane 18 Sierpień 2008 przez serratus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xesenix Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 (edytowane) Wyglada na to ze odwzorowales dokladnie to kino. Edytowane 19 Sierpień 2008 przez Xesenix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Xesenix, ale z jego własnych słów wynika, że z organicznym modelingiem on problemu nie ma :) Według mnie modele są w porządku - materiały też. Jedziesz dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi