Napisano 14 Lipiec 200816 l Witam, Człowiek, któremu zepsuł się telewizor (jak widać na scenie poniżej telewizor jest na razie w całości, ale to się zmieni... :)) siedzi przed kinem z tabliczką (będzie napisane prawdopodobnie "Will work for ticket" lub coś w tym rodzaju...), jednak kino jest od dawna nie czynne, więc nawet bilet mu nic nie pomoże, ale zakładam, że ten człowiek nie jest tego świadomy, tak też siedzi i żebra... Co jest tutaj strasznym skutkiem ? Miałem wiele pomysłów na scenę, jednak wydaje mi się, że będzie ciekawiej, gdy odbiorca będzie mógł sam sobie dopowiedzieć resztę, ja przedstawiam tylko określoną sytuację, a strasznym skutkiem może być np. brak świadomości tego żebraka o nieczynnym kinie i jego rozpaczliwa sytuacja, która i tak do niczego go nie doprowadzi... itd. To już pozostawiam Wam.. odbiorcom :). Nowy zarys sceny: Ten post będzie jeszcze edytowany ! :) Pozdrawiam ! :) Edytowane 26 Sierpień 200816 l przez serratus
Napisano 18 Sierpień 200816 l Autor Witam, Proszę o komentarze, ponieważ jeśli chodzi o modeling nieorganiczny to jestem totalnie zagubiony :/ Scena w całości wygląda tak: + siatka TV: +siatka Kilka referek z których korzystam: Kino: TV: Liczę na krytykę i komentarze :) Pozdrawiam Edytowane 18 Sierpień 200816 l przez serratus
Napisano 18 Sierpień 200816 l Wyglada na to ze odwzorowales dokladnie to kino. Edytowane 19 Sierpień 200816 l przez Xesenix
Napisano 18 Sierpień 200816 l Xesenix, ale z jego własnych słów wynika, że z organicznym modelingiem on problemu nie ma :) Według mnie modele są w porządku - materiały też. Jedziesz dalej...