Gość Grievous Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 (edytowane) Witam, poraz pierwszy bawilem sie Zbrushem i wylgnelo mi coś takiego: Co sądzicie?? (jak na pierwszy taki model oczywiscie) Edytowane 15 Lipiec 2008 przez Grievous Uwaga moderatora o niepoprawności tytułu
prrrszalony Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 Bardzo losowo, jakbyś nie wiedział co chcesz uzyskać... ot, zabawa programem ;]
Temporal Napisano 15 Lipiec 2008 Napisano 15 Lipiec 2008 wracaj do czolga wyciagnij z niego ile sie da a zbrusha zostaw sobie na pozniej :P
Gość Grievous Napisano 15 Lipiec 2008 Napisano 15 Lipiec 2008 To byl taki 15minutoey spontan, faktycznie losowy. Robilem z nim co mi na mysl przyszlo:P No dorwalem ten program, nie mogłem sie powstrzymać... :D czołg będzie, spokojnie:P pracuje nad tym...
piotrekde Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 jak na pierwszy model to ok :) pobaw sie cienszymi brushami i maskami alpha, bo model az sie prosi. mysle, ze moze z tego wyjsc cos naprawde ciekawego tylko trzeba jeszcze duzo pracy.
Rekomendowane odpowiedzi