Napisano 15 Lipiec 200816 l Cześć Mam tutaj pytanie do kogoś doświadczonego a jest tutaj dużo takich . Mianowicie czym różnią się te dwa programy . Chodzi mi tu głównie o wersje 2009 . Czy design ma inaczej rozbudowane menu? kilka innych opcji? Można oczekiwać od niego... w porównaniu do 3ds Maxa ? itp. Za wszelką pomoc byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
Napisano 15 Lipiec 200816 l Doswiadczni uzytkownicy powiedza: uzyj "szukaj" na forum http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=50082&highlight=design+max
Napisano 15 Lipiec 200816 l Autor Wiecie chyba sciągnąłem zły plik triala . Gdy daje instal product to ukazuje mi się takie okno z fajką z napisem 3ds Max 2009 32-bit ale bez słowa Design . Jest to odpowiednia instalacja? . Nie powinno być wspomniane o tej dezajnowej:) wersji?
Napisano 15 Lipiec 200816 l bardzo straszne... dopisz sobie design w paintcie i bedziesz mial design... sciagnij sobie triala 3ds maxa! ze strony autodeska, sprobuj chodziaz cos w nim wykonac, moze dzieki temu nie bedziesz zadawala kolejnych durnych pytan i smiecil na forum... a po za tym smiac mi sie chce jak widze twoj podpis: "Pracuje na Blender 2.46 . Rozszerzaj horyzont tego programu . Poleć innym - www.blender.org" to widocznie bardzo intenstywnie w nim sie juz naprawcowales jak o dizajna i maksa pytasz.... pufff