Napisano 15 Lipiec 200816 l Dokończyłem i zarzucam... " Pokrótce Volkan włada ziemią, montując sobie z niej różnoraką oręż" tyle gwoli opisu postaci, zmieniłem dół i parę detali, i jako że tradycyjnie brak mi cierpliwości i generalnie nie za bardzo lubie przesiedzieć prackę to tak idzie w świat ;P Komenty ofkors mile widziane :) pozdr!
Napisano 15 Lipiec 200816 l przedni klimat :) prawa reka cos nie teges chyba ale calosciowo wyglada swietnie
Napisano 15 Lipiec 200816 l Łoo niezle sobie poczynasz widze. Pomysl odjechany i kompozycja wysmienita. Kolor ciała , ziemi, spodni i butów mogłyby byc bardziej skontrastowany. Mogłeś jeszcze poswiecic z polgodzinki i dorzezbic nieco detalu w okolicy pancerza i glowy. A ta czaruaca dlon jakas smukla wyszla w porownaniu do drugiej.
Napisano 15 Lipiec 200816 l Aaaale fajne!Chciałbym tak umieć maznąć farbą ,więc proszę o tutorial z tej pracy. Za to prawa ręka faktycznie,nadprodukcja.Zbytek informacji dla myślącego widza.
Napisano 16 Lipiec 200816 l Świetne. Niektóre elementy troszke drażnią, jak np brak większego kontrastu (albo to moj sprzet) brak większej liczby detali który sprawia efekt prawdziwej malarskości w pracy - a ja raczej przepadam za rasowym hightec-digitalem ;) Troszke poza postaci daje do myślenia - smuga ognia powstała nad postacią ma najprawdopodobniej za zadanie sprawić wrażenie momentu uderzenia w ziemię młotem, jednak jak sie tak zastanowić to młot jest troszke przyduży żeby władać nim jedną ręką - więc automatycznie zmienia się poza postaci - no chyba ze to jakis pan z sc-fi więc spoko ;) Ale tak jak na wstępie Świetnie - zasłużona rekoma!