Gost Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 (edytowane) Witam. Jestem w trakcie prac nad sceną w której będzie zaprezentowany niżej przedstawiony zamek. Nie zagłębiałem sie w zbędne szczegóły ponieważ zamek będzie ukazany z dalszej perspektywy, a wszelkie detale zakryje normalmapami by nie zagęszczać niepotrzebnie siatki. Jestem w trakcie prac nad teksturami i mam nadzieje że coś z tego wyjdzie ;) Edytowane 17 Lipiec 2008 przez Gost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Jeżeli to lp to pokaż siatkę i zmień perspektywę na bardziej czytelną, bo tak to ciężko jest cos na temat pracki powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 trochę mnie ta kopuła razi... jakby zupełnie nie z tego stylu.. jakie będą klimaty? real? fantasy?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2008 Fantasy ;) mroczny.. a co do siatki to wrzuce dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2008 UP! Dodaje siatę, zamek jest wymodelowany od tej strony w której będzie pokazany w scenie by nie potrzebnie nie zamulać kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdunek89 Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 hogward, dobre skojarzenie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2008 zdunek89 - nie trafiłeś ;) akurat nie przepadam za HP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi