Thalion Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 (edytowane) W swojej ilustracji chciałem pokazać wizję, gdzie tytułowy "Kraniec Świata" nie jest miejscem grozy i ponurym pustkowiem. Nawet tam można odnaleźć piękno, majestat krajobrazów, ogrom filarów wspierających sklepienie niebieskie... bo tam gdzie coś się kończy tam również coś się zaczyna. ;) ------------------------------------------ Jeśli czas pozwoli przyłączę się do zabawy. Wip'y wkrótce:) Edytowane 21 Lipiec 2008 przez Thalion
prrrszalony Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 no fajnie, że , bocoś małe zainteresowanie tym sub forum, a takie fajne znaczki dają :D
Thalion Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Napisano 16 Lipiec 2008 właśnie nie wiem czemu takie małe zainteresowanie... bo temat ciekawy (jak dla mnie). na razie skromnie, prosty zarys:
rosikowski Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 a takie fajne znaczki dają hehehhe ;D Thalion - eee... chciałem coś napisać, ale poczekam na jakieś dalsze Wipy... :] Pozdro... !
Thalion Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Napisano 18 Lipiec 2008 nieco malowania, tekstur, malowania, kolorowania i znowu podmalowywania i na razie to mogę zaprezentować: chyba wyrzucę tę skałę na pierwszym planie... i postaram się tam o coś bardziej oryginalnego? może macie pomysły?;)
ortheza Napisano 19 Lipiec 2008 Napisano 19 Lipiec 2008 dodaj na dalszym planie jakies zarysy miasta bedzie ciekawiej a u dolu w tej czarni zrob rozgwiezdzone niebo :)
Thalion Napisano 21 Lipiec 2008 Autor Napisano 21 Lipiec 2008 ortheza - dzięki, z tymi gwiazdami to mi pomysł ciekawy dałeś, dodałem jeszcze taką mgiełkę i pojedyncze "ogniki" i z pewnością ciekawiej wygląda ;) z racji, że nie mam tyle czasu na prywatne projekty ile bym chciał jestem zmuszony kończyć... o to finał:
avant.garde Napisano 22 Lipiec 2008 Napisano 22 Lipiec 2008 Bardzo fajna pracka - konkretny klimat ma.
Thalion Napisano 22 Lipiec 2008 Autor Napisano 22 Lipiec 2008 ortheza, rosikowski, avant.garde - dzięki za opinie!:)
żółty Napisano 22 Lipiec 2008 Napisano 22 Lipiec 2008 zacne :) kojarzy mi sie z komiksem z bodajże 91 "hugo" zamek mew, tam byl podobny motyw z wielgachnym kawalkiem ziemi ktory gdziestam sobie fruwal a dookola niego latały mewy, tylko twoja praca w porownaniu do tamtej wyglada o wiele bardziej profesjonalnie ;] pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi