Thalion Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 (edytowane) W swojej ilustracji chciałem pokazać wizję, gdzie tytułowy "Kraniec Świata" nie jest miejscem grozy i ponurym pustkowiem. Nawet tam można odnaleźć piękno, majestat krajobrazów, ogrom filarów wspierających sklepienie niebieskie... bo tam gdzie coś się kończy tam również coś się zaczyna. ;) ------------------------------------------ Jeśli czas pozwoli przyłączę się do zabawy. Wip'y wkrótce:) Edytowane 21 Lipiec 2008 przez Thalion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 no fajnie, że , bocoś małe zainteresowanie tym sub forum, a takie fajne znaczki dają :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2008 właśnie nie wiem czemu takie małe zainteresowanie... bo temat ciekawy (jak dla mnie). na razie skromnie, prosty zarys: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 a takie fajne znaczki dają hehehhe ;D Thalion - eee... chciałem coś napisać, ale poczekam na jakieś dalsze Wipy... :] Pozdro... ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2008 nieco malowania, tekstur, malowania, kolorowania i znowu podmalowywania i na razie to mogę zaprezentować: chyba wyrzucę tę skałę na pierwszym planie... i postaram się tam o coś bardziej oryginalnego? może macie pomysły?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 dodaj na dalszym planie jakies zarysy miasta bedzie ciekawiej a u dolu w tej czarni zrob rozgwiezdzone niebo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 21 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2008 ortheza - dzięki, z tymi gwiazdami to mi pomysł ciekawy dałeś, dodałem jeszcze taką mgiełkę i pojedyncze "ogniki" i z pewnością ciekawiej wygląda ;) z racji, że nie mam tyle czasu na prywatne projekty ile bym chciał jestem zmuszony kończyć... o to finał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 bardzo fjnie ci wyszlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Nooo... przyjemne dla oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Bardzo fajna pracka - konkretny klimat ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 22 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2008 ortheza, rosikowski, avant.garde - dzięki za opinie!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 zacne :) kojarzy mi sie z komiksem z bodajże 91 "hugo" zamek mew, tam byl podobny motyw z wielgachnym kawalkiem ziemi ktory gdziestam sobie fruwal a dookola niego latały mewy, tylko twoja praca w porownaniu do tamtej wyglada o wiele bardziej profesjonalnie ;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi