Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Od jakiegoś czasu dłubię sobie, nad modelem Walterka cp99compact :) Poniżej zamieszczam kilka renderków - od początku pracy :)

ps. Sorka, za te ciemne renderki.

wcp99ctest1wp8.th.jpg

wcp99ctest2jv5.th.jpg

wcp99ctest5cf9.th.jpg

wcp99corginalci4.th.jpg

Pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Gdzie jest krzywo ? Poprawimy ;D MS jest, ale tylko tam, gdzie go potrzeba ;) ( ta broń jest taka kanciata ) Materiał w 1 i w 2 renderze jest ten sam, ale w 1 światło jest słabsze, ale bliżej broni ( jasny kolor wyszedł z odbicia światła ) a w 2 jest "mniej więcej" tak jak powinno być, ale tu wyszedł skopany materiał ;)

Napisano

Witam. Nie jest źle, ale jako, że posiadam takowego w domu to widze kilka niedopracowań:

- nad lufą zamek za bardzo schodzi do tyłu - jest on bardziej pod kątem prostym,

- brakuje ośki na spust,

- w miejscu gdzie zaczyna sie otwór na zamku (tam gdzie wylatuje łuska) jest za bardzo kanciaste - otwór zaczyna się miękko i bardziej pod ukosem a nie kątem prostym,

- miejsce na kciuk kanciaste - w waltherze jest ono gładkie i ładnie komponuje sie z całą rękojeścią.

- rowki na kabłąku za wilkie - w sensie za bardzo wystają.

Pracuj dalej a powinno byc ok ;) Sam chciałem go zrobić, ale mnie wyprzedziłeś :D

Napisano
  • Autor

"- nad lufą zamek za bardzo schodzi do tyłu - jest on bardziej pod kątem prostym,

- brakuje ośki na spust,

- w miejscu gdzie zaczyna sie otwór na zamku (tam gdzie wylatuje łuska) jest za bardzo kanciaste - otwór zaczyna się miękko i bardziej pod ukosem a nie kątem prostym,

- miejsce na kciuk kanciaste - w waltherze jest ono gładkie i ładnie komponuje sie z całą rękojeścią.

- rowki na kabłąku za wilkie - w sensie za bardzo wystają."

1. Masz rację, niedopatrzenie - Poprawię :)

2. Ośka będzie - Jeszcze szczegóły, będę dociagał.

3. Zamek też jeszcze będę dociągał.

4. Rękojeść jest lekko improwizowana, bo skopałem trochę kształt

5. Kabłąk też będę jeszcze poprawiał, bo jest troszkę niedokładny.

mr_san - Zrób też waltherka, ja sie w tej chwili nim bawię ehehe i jest super, a chciałbym go zobaczyć w wykonaniu kogoś innego. :)

Napisano

Hehe jak tylko czas pozwoli to skusze się na zrobienie waltherka bo fajny gnacik ;)