Paq Napisano 21 Lipiec 2008 Napisano 21 Lipiec 2008 Witam Was, zamieszczam swoją pierwszą pracę tutaj, a drugą właściwie zakończoną w ogóle. Chciałbym abyście ocenili pracę, miejcie na uwadze, że to dopiero drugi mój projekt. Wiem, że mógłbym dalej męczyć ją w WIP'ie, ale szkoda mi życia, sporo czasu nad nią spędziłem i nie mogę na nią patrzeć. Możecie "jechać" jak chcecie, krytyka miło widziana, pomoże przy nowych pracach....byle nie zniechęcić:)
piksar Napisano 21 Lipiec 2008 Napisano 21 Lipiec 2008 no to jade : - karnisz nie ma mocowania - okno nie da sie otworzyc, zapewne, nie ma odpowiednich odleglosci - klamki - sloniowate - proporcje sie klaniają - posciel sztywna poza obrysem kanapy - klamka w drzwiach nie za nisko ? - pstryczek elektryczek ? - szyba w drzwiach niebezpiecznie nisko, kopniesz i wypadek - drzwi mało sztywne
Gość AT7 Napisano 21 Lipiec 2008 Napisano 21 Lipiec 2008 Jak na drugą pracę to spoko. Bez rewelacji, jest się do czego przyczepić. No ale wiadomo, będzie coraz lepiej :) powodzenia
rallyman Napisano 21 Lipiec 2008 Napisano 21 Lipiec 2008 jak na pierwszą pracę (czy drugą) to nie jest źle ale tak jak już piksar wymienił, to pierwsze poprawki. Ode mnie jeszcze futryna drzwi jakoś też na minimetry, próg też mógł być drewniany, chociaż może nie głupi pomysł z takim odcięciem :) a w ogóle krajobraz wskazuje na jakieś zimowe pustkowie :P ale nic się nie martw czekamy na następne prace ;) powodzenia :)
Beatou Napisano 22 Lipiec 2008 Napisano 22 Lipiec 2008 zeby tak kazdy robil 2 prace to by bylo fajnie... bledy znasz... praca na plus ;]
adam_m Napisano 22 Lipiec 2008 Napisano 22 Lipiec 2008 Popraw mapowanie na meblach. Jak na początek OK :) Działaj dalej, powodzenia.
Neiraa Napisano 22 Lipiec 2008 Napisano 22 Lipiec 2008 Druga, nie druga, co za różnica? Jest dużo głupich błędów modelowo-ergonomicznych, wymienionych wyżej. Poza tym jakoś smutno tam i sztywno. Chyba jednak bardzo Ci sie już nie chciał skoro to tak zostawiłeś Paq.
Paq Napisano 22 Lipiec 2008 Autor Napisano 22 Lipiec 2008 (edytowane) Jest różnica....Nie ma się tego doświadczenia jak przy zaawansowanym foto-realizmie. Próbowałem wyciągnąć z pracki wszystko na co mi dzisiaj pozwalają umiejętności, a i materiał już mnie zmęczył, biorę się już za coś innego....cieszę się jednak, że Wasze komentarze są konstruktywne. Edytowane 22 Lipiec 2008 przez Paq
Rekomendowane odpowiedzi