Napisano 24 Lipiec 200816 l Witajcie od wielu miesięcy nic tu nie pisałem ale kiedyś musi być kolejny raz więc mam taki problemik z majką (obrazek wszystko wyjaśnia) i przez to nie mogę brać udziału w bitwie ale i tak nikogo nie obchodzi mój projekt bo teraz będzie się każdy podniecał projektem krisa i levusa a ja się teraz bardzo staram (przynajmniej tak mówi kruq) no ale co począć. a i zapomniałem przez te moje gorzkie żale o obrazku :p
Napisano 24 Lipiec 200816 l To ci się pojawia po uruchomieniu Maya? Po otwarciu sceny? Po wykonaniu jakiejś operacji?
Napisano 26 Lipiec 200816 l Heh, mi to się to pojawia średnio co 30 minut. Białej gorączki idzie dostać. Ale to głównie moja wina, bo aktualnie ćwiczę zbrusha, i cały czas coś źle robię:) A to zły import, a to za gęsty model, a to źle UVki zrobione. Często wiesza sie jak jest siatka jakaś przekombinowana. Przynajmniej u mnie... A jakby ktoś miał error w zBrushu na starcie, to polecam wyłączenie z koligacji jednego procka(*jesli oczywiscie posiadacie wiecej niz jeden). Kilka dni szukałem rozwiązania, więc pomyślałem ze przy okazji mogę sie podzielić :D