francez Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Hej Musze wykonać spadającą krople wode i nie wiem jak sie do tego zabrać... Możecie jakoś mi pomóż? Będę bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszu Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 ja bym wymodelował z boxa albo sfery i nadal teksture... ale jestem początkujący i nie wiem czy czasem nie ma jakiegoś generatora tak jak w przypadku śniegu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 jezeli chodzi o krople to najlatwiej ze sphere pozniej nakladasz modyfikator FDD 4x4, nastepnie pociagasz za te punkty gorne tak aby stworzyc ksztalt kropli, nastepnie dodajesz material ale textury nie radzilbym bo efekt nie wyjdzie zaciekawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francez Napisano 26 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2008 dziękówka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi