Gość User190 Napisano 12 Luty 2004 Napisano 12 Luty 2004 Hehehe witam!! Ta sie bawie.. jak zwykle na mojej ulubionej scence :) Szkoda, ze dalej nie ma Volumetrykoow ;( Zwykła scenka (zrobiona pod 1.0.3) \\/ (teraz tylko 3:20 min) Na kulce nowy shader (skin): Więcej skina :)
Gość User190 Napisano 12 Luty 2004 Napisano 12 Luty 2004 Hehehe... miałem dziś lekką załamke :( - jak się wykąpie to mBlura stestuję :)
fotoas Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 wlasnie.. zeby bylo dobrze nie wypowiadajmy imienia tego Nowego winowajcy.. nazwijmy go moze _Zenek12_ i wlasnie Zenek12 calkiem ladnie chodzi co myslicie o Slect Buckets Mode ?? Ktos odpalil Distrybuted Render ?? jesli tak to chetnie sie naucze zobaczcie ze calkiem jzu ladnie chodzi Dofik..jakos to odczuwam ze szubciej.musialbym porobic testy ale tak strasznie nie chce mi si ewracac to Franka10 ze az boli Bardzo ladnie dziala swiatelko Spot z Area cieniami :) no i ten guzik w decay(Auto)..rozwiazuje czasem szybko sprawe to tyle..lece liczyc hehe.. Zenek12 widac zgubil mape bo wedrowal do nas jakies pol roku..rany
Rekomendowane odpowiedzi