kcjulia Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Witam! Zrobilem toy car ale jak nim sterowac ? Daje reactor > previev i mam moje autko i tor i jak steruje nim na prawy przycisku myszy to on sie podnosi albo cos a jak jechac nim do przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 a masz kierownice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kcjulia Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2008 ? taka do kompa mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 ze sterownikami do 3dmaxa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_SAN Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 xD xD No to zostałem zgładzony tym wątkiem xD Poszukaj tutoriali o reactorze w maxie - tego nie brakuje - nawet Video tutki znajdziesz w ilosci masowej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi