volk Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 Witam. Jestem początkującym użytkownikiem 3DS Max i mam następujący problem; korzystając z tego tutoriala dochodzę do momentu, kiedy dodaję Omni Light i mam inne opcje ustawień, jak w tutorialu. W tutorialu jest tak: A umnie to wygląda tak: W ogóle nie mam tych opcji. Proszę o pomoc. Dziękuję.
claude Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 głupie pytanie? masz Vraya zainstalowanego działąjąceg?
volk Napisano 1 Sierpień 2008 Autor Napisano 1 Sierpień 2008 Tak, mam zainstalowanego, a czy sprawnie działa to nie wiem, jak miałbym to sprawdzić.
claude Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 Poprostu zrób render najlepiej z GI i zobacz jak liczy!
Bacry Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 naciśnij chłopie ten plusik przy general parameters. Jak zmienisz rodzaj cienia na vraya zmienią ci się kolejne roletki (które będzie trzeba tym + (plusikiem) otworzyć. 1
sand Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 najpierw to tu musisz dac vray light a nie zwykle omni.
Bacry Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 sand ten screen co volk zapodał to pokazywał światło omni któremu ustawiono cienie vraya, więc nie zmyślaj
Rekomendowane odpowiedzi