gregorjan Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 (edytowane) Witam Wstawiam 4-prace, które wyskrobałemjakiś czas temu Nie są może 1-klasa.Niemniej chciałbym przeczytać wasze opinie, które jak zwykle na pewno przydadzą się w przyszłości. Niestety z nieznanych mi przyczyn prace nie zachowały się :{ Prace: Max 9, v-ray 1.5 (IRR), lekki photoshop Canon A610 (Skontrastowane) Sony Ericsson k750i Zszywacz w częściach Łazienka Edytowane 2 Sierpień 2008 przez gregorjan
khatake Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 komorka - ok , zadnej rewelacji aparat -...nie wiem czy to wina rendera bo tez jest marny ale ogolnie slabo....tak na jedno kopyto chyba to robiles. zszywacz - ok tylko znow cos z tym renderem nie tak lazienka - jedynego czego bym sie mogl przyczepic to oswietlenie bo cala reszta naprawde mi sie podoba a i link niedziala
Gość AT7 Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 Chyba łazienka do mnie najbardziej przemawia, taka bajkowa troche ale jest spoko :) No może prócz tego ze się znajduje na xxx piętrze i widać takie chmury za oknem :)
Rekomendowane odpowiedzi