Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam wszystkich

Przez tydzień wahałem się nad różnymi pomysłami. Większość tego, co wymyśliłem była zbyt skomplikowana i zapewne poległbym podczas realizacji. Dlatego postanowiłem do maksimum uprościć pomysł i przekaz swojej pracy. (Koncept zbliżony do pomysłu kolegi Enigmus)

Praca ma przedstawiać szarpiącego się w kaftanie bezpieczeństwa człowieka, zamiast głowy/na głowie będzie miał śnieżący telewizor z przebijającym się grymasem twarzy szaleńca. Scenę będzie można odczytać dwuznacznie; do obecnego stanu, pacjenta doprowadziła awaria telewizora, a jednocześnie śnieżący telewizor będzie obrazował stan umysłu tego człowieka.

0001.jpg

Edytowane przez Zufik
  • Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajny pomysł - z resztą jak każdy. Ja zrobiłbym ciemne tło, na którym byłyby rozmazane sceny z jakiegoś filmu - ale to twoja praca, więc na pewno masz inny pomysł. Życzę powodzenia w bitwie.

PS: Jak kolega wyżej wspomniał masz źle zatytułowany wątek. Dopisz przed "SSAT:"

Pozdro

Napisano
"...Ja zrobiłbym ciemne tło, na którym byłyby rozmazane sceny z jakiegoś filmu."

PS: Jak kolega wyżej wspomniał masz źle zatytułowany wątek. Dopisz przed "SSAT:"

Pozdro

W założeniach w tle miała być brudna cela z DOF, ale to jeszcze nic pewnego.

p.s. Już poprawiłem temat. Jestem ostatnio rozkojarzony zapomniałem dodać SSAT.

Napisano

Brudna cela... też dobry pomysł. Już to sobie wyobrażam, koleś klęczy, wszędzie brudno i wilgotno, a jedyne światło wydobywa się zza krat. Ciekawe jak to wyjdzie.

PS: Sorry za dubel tamtej wiadomości. Nie wysyłałem dwa razy, a dodały się dwa identyczne posty - dziwne, ale już jeden skasowałem.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności