Zufik Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 (edytowane) Witam wszystkich Przez tydzień wahałem się nad różnymi pomysłami. Większość tego, co wymyśliłem była zbyt skomplikowana i zapewne poległbym podczas realizacji. Dlatego postanowiłem do maksimum uprościć pomysł i przekaz swojej pracy. (Koncept zbliżony do pomysłu kolegi Enigmus) Praca ma przedstawiać szarpiącego się w kaftanie bezpieczeństwa człowieka, zamiast głowy/na głowie będzie miał śnieżący telewizor z przebijającym się grymasem twarzy szaleńca. Scenę będzie można odczytać dwuznacznie; do obecnego stanu, pacjenta doprowadziła awaria telewizora, a jednocześnie śnieżący telewizor będzie obrazował stan umysłu tego człowieka. Edytowane 2 Sierpień 2008 przez Zufik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 Popraw nazwę tematu na zgodną z regulaminem bitwy bo nie wiadomo o co chodzi. Powodzenia w bitwie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 Fajny pomysł - z resztą jak każdy. Ja zrobiłbym ciemne tło, na którym byłyby rozmazane sceny z jakiegoś filmu - ale to twoja praca, więc na pewno masz inny pomysł. Życzę powodzenia w bitwie. PS: Jak kolega wyżej wspomniał masz źle zatytułowany wątek. Dopisz przed "SSAT:" Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zufik Napisano 2 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2008 "...Ja zrobiłbym ciemne tło, na którym byłyby rozmazane sceny z jakiegoś filmu." PS: Jak kolega wyżej wspomniał masz źle zatytułowany wątek. Dopisz przed "SSAT:" Pozdro W założeniach w tle miała być brudna cela z DOF, ale to jeszcze nic pewnego. p.s. Już poprawiłem temat. Jestem ostatnio rozkojarzony zapomniałem dodać SSAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 Brudna cela... też dobry pomysł. Już to sobie wyobrażam, koleś klęczy, wszędzie brudno i wilgotno, a jedyne światło wydobywa się zza krat. Ciekawe jak to wyjdzie. PS: Sorry za dubel tamtej wiadomości. Nie wysyłałem dwa razy, a dodały się dwa identyczne posty - dziwne, ale już jeden skasowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi