Gość sterosta Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 (edytowane) Witam. Mam nietypowe pytanie. A mianowcie dostalem propozycje zrobienia wizualizacji architektonicznych dla jednego studenta - do jego pracy dyplomowej. Wizualizacje w 3dmax renderowane Vray (na dobrym poziomie). W gre wchodza kilka perspektyw i kilka elewacji. Aha co wazne mam dostac model, w ktorym dodatkowo musze jednak wprowadzic poprawki bo model nie jest czysty i poprawnie skonstruowany, i czesc elementow stworzyc od nowa.... Jakie są średnie stawki za taką usługę, tzn. ile moge od tego studenta zechcieć zapłaty żeby ani on, ani ja nie czuł sie pokrzywdzony? (nie wiem np. stawka za pojedyncza perspektywę, lub elewację czy za całość zlecenia?) Nadmieniam ze rowniez jestem studentem, jednak programy graficzne opanowalem na przyzwoitym poziomie i potrafie zrobic fotorealistyczne wizualizacje. Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi Edytowane 2 Sierpień 2008 przez sterosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=15861 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi