JustInArtanis Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Witajcie! „Hello world!” Jestem baardzo początkujący w dziedzinie grafiki 3D, choć od jakiegoś czasu mniej bądź bardziej zajmuję się level designem do różnych gier (HL, HL2, Chrome) Tak naprawdę, dopiero co rzuciłem się na Maję i staram się wyprodukować coś ‘sensownego’, co szczerze mi tak do końca jeszcze nie wychodzi :D anyway…. Bez zbędnego przeciągania przestawiam „Moją pierwszą planetę”. Ej… planeta, przywitaj się. „Planecia” została stworzona na prośbę prababa o jakąś grafikę na jego najnowsze demko. Ocean w kształcie nutki ma reprezentować symbiozę muzyki z naturą. Całość podobno jest „not so bad” z tego co słyszę. Podgląd textur: (detal textury, color, bumpmapa i chmurki) Maya, mental ray, Photoshop. Grzecznie proszę o opinie i pozdrawiam :) ~JustInArtanis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 nie jest źle :) ale miejscami woda Ci włazi na teren górzysty :) No i chmurki mogły by rzucać jakiś cień i być ciut dalej od ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 no z tej wysokości to faktycznie woda powinna się wydawać raczej płaska - jeszcze nie słyszałem żeby woda tworzyła jakieś twory widoczne z orbity :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 woda powinna mieć więcej kolorów, a nie jeden i w dodatku płaski chmurom daj ciut więcej "chaosu", albo niech coś tworzą, 5 linię czy coś... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/60/Earth_from_Space.jpg/600px-Earth_from_Space.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi