Napisano 6 Sierpień 200816 l Witam! Jestem początkujący i próbowałem robić już ze 3-4 auta i wszystko idzie dobrze (początek) do momentu próby uszczegółowienia, mam z tym spory problem... Kieruję pytanie do Was czy tą siatkę warto kontynuować czy po prostu robić od nowa bo nie ma dla niej nadzieji... Jeżeli jest szansa to napiszcie proszę co jest źle i dlaczego, czego nie robić, a o czym zapomniałem, co jest ważne, a co tylko psuję. Wiem sporo tego, ale liczę na Waszą wyrozumiałość i chęć pomocy :). Pozdrawiam!
Napisano 6 Sierpień 200816 l No widze że niezle Ci idzie bo ja jestem też poczatkujacy ale u mnie to cieżko z samochodami. Jaką metodą robisz? (Z tego co widze boxmodeling). Ja próbowałem spinami ale strasznie mi nierówna powieszchnia wychodzi i ciezko wygładzić.
Napisano 6 Sierpień 200816 l Autor Dziękuję, ja zaczynam od plane na dachu i robię ogólną bryłę, a później już się zaczynają schody :)
Napisano 6 Sierpień 200816 l Autor ciężko powiedzieć nie mam takiego doświadczenia, ale ja uznałem tą za najlepszą próbując każdej po koleji :) wychodziło mi najlepiej.
Napisano 7 Sierpień 200816 l Witam! faithart siatka wyglada calkiem niezle. Fajnie by bylo jakbys pokazal wiecej. Mam tu na mysli screen viewportow. Ustaw ladnie auto daj screena i zapostuj cala siatke auta. Wtedy bedzie widac wiecej i bedzie mozna bardziej komentowac. Na razie nie wyglada to zle. Pozdrawiam, xaoo
Napisano 7 Sierpień 200816 l splinami jest w ogóle bez sensu. Powiedz to Wiktorowi (tzn. .:: 3D CREATIVE ::.) xD