Black Pantera Napisano 8 Sierpień 2008 Napisano 8 Sierpień 2008 Witam, Taki oto budyneczek skrobie sobie w wolnym czasie.Te pasy żółte będą poprawione , musiałem dać zastępcze ;):
Black Pantera Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Napisano 9 Sierpień 2008 Widzę że wizka nie ma żadnych błędów :)No dalej dajcie jakieś komenty.
Touch Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 A co byś chciał usłyszeć?;) Domyślam się, że wiesz, że to nie mistrzostwo świata. Render mały i mało na nim widać, więc i niewiele można powiedzieć/wytknąć błędów. Z podpisu profilu wnioskować można, że to VRay, ale sam nic o tym przy okazji tematu nie wspominasz. Dasz większy render to może uda się coś więcej powiedzieć. Popracuj nad oświetleniem. Poczytaj tutoriale. Przyjrzyj się exteriorom innych grafików tak tutaj jak i na innych forach. Pozdr
KaeMS Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Nikt nie komentuje, bo jak na razie nie ma czego ...
Fargate Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Daj większe bo się nie mogę żadnego detalu dopatrzeć. Puki co bez wyrazu dla mnie, strasznie komercyjnie.
Rekomendowane odpowiedzi