Gość HondaCRXFan Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Mam 3ds max 8. Dlaczego, kiedy próbuje użyć funkcji Rotate zmienia mi tylko kierunek bryły. Chciałbym, aby mógł zmienić kąt nachylenia tzn. żeby pochylić go np. o 90 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Zadaj to pytanie jeszcze raz trochę inaczej je formułując. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HondaCRXFan Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Hmmm...to ja opisze, co chce zrobić. Robie pierwszy plane, potem robie drugi, ale chce aby był ustawiony pionowo. http://pl.youtube.com/watch?v=6V7y2opi3x0 chodzi mi o to, co on robi między 0:30 a 0:46. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 to jak oglądasz filmik i pokazujesz to chyba widać że klika ikonkę Angle Snap Toggle jak klikniesz prawym na nią to ci się otworzy to okienko co na filmiku i tam będziesz mógł ustawić o ile stopni ma Ci przeskakiwać obrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi