dragon Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Witam. Jest to nie skończona jeszcze praca, zostało parę szczegółów. Jestem Zielony w 3dsmax i dopiero zaczynam. Jestem ciekaw waszych opinii i uwag.
Kimmi Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Jak jesteś zielony z 3ds maxa to nie jest źle:D Oświetlenie do wymiany, wogóle nie widać sufitu. Materiał podłogi nie wygląda zbyt ciekawie. Dodaj jeszcze parę szczegółów np. listwy wykończeniowe na podłodze trochę dopieść render i będzie przyjemna praca. 1
JmTm00 Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 Przedewszystkim zapoznaj sie z zagadnieniem "oświetlenie" i "kompozycja" i co z nich wynika.....z bardziej technicznych i mechanicznych rzeczy doradze Ci zagadnienie "displacement" (patrz kafelki), wydaje mi sie równiez ze nie do końca zmapowałeś drzwi (albo przynajmniej automatem) ;) :> ? Walcz! walcz z tym :> Pozdro 1
dragon Napisano 10 Sierpień 2008 Autor Napisano 10 Sierpień 2008 A teraz jak światło. Ostatnio oglądałem pewien program i tam było pokazane światło podłogowe.Mniej więcej tak to wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi