Napisano 9 Sierpień 200816 l strasznie surowo i łóżko jakieś dziwne... no i zerknij na żaluzje na prawym oknie też coś się tam popsuło :) ale za to podłoga bardzo mi się podoba :)
Napisano 13 Sierpień 200816 l Autor kolejny renderek, wciąz dużo błędów :)) łóżko się trochę rozjechało i lampy na suficie i inne :)) ale to się poprawi ma ktoś przykłady robienia fajnych dywanów?? bo trochę się z tym męcze i nie jestem do końca zadowolony
Napisano 13 Sierpień 200816 l całkiem przyjemna pracka, dywanik nie jest taki zły może mniejsze te frędzle, łużko dziwne ale to już pewnie taki projekt, ja niedawno musiałem robić podobne pozdro
Napisano 14 Sierpień 200816 l nawet fajnie to wszystko wyglada, zastanawiam sie tylko kto by w takim czyms mieszkal, duze marnotractwo powierzchni imho, i to co mowie stosuje sie do wiekszosci wizek jakie tu widze, wszystko ladnie pieknie ale jakos nie czuje uzytecznosci pomieszczenia chyba ze ktos ma dom 400m2 i ma gdzie co upchnac ladnie wyszlo, pozdro
Napisano 14 Sierpień 200816 l Dlaczego jedna część łóżka odstaje??:D...popraw, bo śmiesznie to wygląda;). Reszta ładnie kolorystycznie dobrana.Pozdrawiam. PS: Masz w pokoju latający dywan!;)
Napisano 14 Sierpień 200816 l Autor dzięki za komentarze :) heh łózku i reszta będzie poprawione tylko nie mam czasu zrobic renderka, zmieniam kompa i czekam na nowego
Napisano 19 Sierpień 200816 l Autor miał być nowy komp ale na razie męcze to na starym ... próba dywaniku i pościeli
Napisano 19 Sierpień 200816 l puchaty dywanik wyglada sztucznie, lampy maja jakies mocowanie ktorego na tym renderze nie widac tak?
Napisano 26 Sierpień 200816 l obrazki na ścianie najlepsze były na pierwszym renderze (post na samej górze) :D
Napisano 27 Sierpień 200816 l nie no, fajnie wyszło, tylko nie wiem czy proporcje trzymasz... wstaw sobie może jakiegoś ludka poglądowego, bo łóżko wydaje mi się za małe na męża i żone ;P
Napisano 13 Wrzesień 200816 l Autor stare łóżko poszło do kosza :) pozmieniałem parę rzeczy, sami oceńcie czym najlepiej przepalić widok za oknem??