Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

strasznie surowo i łóżko jakieś dziwne... no i zerknij na żaluzje na prawym oknie też coś się tam popsuło :) ale za to podłoga bardzo mi się podoba :)

Napisano

kolejny renderek, wciąz dużo błędów :))

łóżko się trochę rozjechało i lampy na suficie i inne :)) ale to się poprawi

ma ktoś przykłady robienia fajnych dywanów?? bo trochę się z tym męcze i nie jestem do końca zadowolony

min17828.jpg

Napisano

całkiem przyjemna pracka, dywanik nie jest taki zły może mniejsze te frędzle, łużko dziwne ale to już pewnie taki projekt, ja niedawno musiałem robić podobne

pozdro

Napisano

nawet fajnie to wszystko wyglada, zastanawiam sie tylko kto by w takim czyms mieszkal, duze marnotractwo powierzchni imho, i to co mowie stosuje sie do wiekszosci wizek jakie tu widze, wszystko ladnie pieknie ale jakos nie czuje uzytecznosci pomieszczenia chyba ze ktos ma dom 400m2 i ma gdzie co upchnac

ladnie wyszlo, pozdro

Napisano

Dlaczego jedna część łóżka odstaje??:D...popraw, bo śmiesznie to wygląda;). Reszta ładnie kolorystycznie dobrana.Pozdrawiam.

PS: Masz w pokoju latający dywan!;)

Napisano

dzięki za komentarze :) heh łózku i reszta będzie poprawione tylko nie mam czasu zrobic renderka, zmieniam kompa i czekam na nowego

Napisano

nie no, fajnie wyszło, tylko nie wiem czy proporcje trzymasz... wstaw sobie może jakiegoś ludka poglądowego, bo łóżko wydaje mi się za małe na męża i żone ;P

Napisano

stare łóżko poszło do kosza :) pozmieniałem parę rzeczy, sami oceńcie

min20030.jpg

min20031.jpg

min20032.jpg

min20033.jpg

czym najlepiej przepalić widok za oknem??