hiroo Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 max + Vray render testowy, brakuje jeszcze trochę gratów :)
faithart Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 strasznie surowo i łóżko jakieś dziwne... no i zerknij na żaluzje na prawym oknie też coś się tam popsuło :) ale za to podłoga bardzo mi się podoba :)
hiroo Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Napisano 13 Sierpień 2008 kolejny renderek, wciąz dużo błędów :)) łóżko się trochę rozjechało i lampy na suficie i inne :)) ale to się poprawi ma ktoś przykłady robienia fajnych dywanów?? bo trochę się z tym męcze i nie jestem do końca zadowolony
claude Napisano 13 Sierpień 2008 Napisano 13 Sierpień 2008 całkiem przyjemna pracka, dywanik nie jest taki zły może mniejsze te frędzle, łużko dziwne ale to już pewnie taki projekt, ja niedawno musiałem robić podobne pozdro
marmon Napisano 14 Sierpień 2008 Napisano 14 Sierpień 2008 nawet fajnie to wszystko wyglada, zastanawiam sie tylko kto by w takim czyms mieszkal, duze marnotractwo powierzchni imho, i to co mowie stosuje sie do wiekszosci wizek jakie tu widze, wszystko ladnie pieknie ale jakos nie czuje uzytecznosci pomieszczenia chyba ze ktos ma dom 400m2 i ma gdzie co upchnac ladnie wyszlo, pozdro
Arrius Napisano 14 Sierpień 2008 Napisano 14 Sierpień 2008 Dlaczego jedna część łóżka odstaje??:D...popraw, bo śmiesznie to wygląda;). Reszta ładnie kolorystycznie dobrana.Pozdrawiam. PS: Masz w pokoju latający dywan!;)
hiroo Napisano 14 Sierpień 2008 Autor Napisano 14 Sierpień 2008 dzięki za komentarze :) heh łózku i reszta będzie poprawione tylko nie mam czasu zrobic renderka, zmieniam kompa i czekam na nowego
hiroo Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Napisano 19 Sierpień 2008 miał być nowy komp ale na razie męcze to na starym ... próba dywaniku i pościeli
marmon Napisano 19 Sierpień 2008 Napisano 19 Sierpień 2008 puchaty dywanik wyglada sztucznie, lampy maja jakies mocowanie ktorego na tym renderze nie widac tak?
hiroo Napisano 24 Sierpień 2008 Autor Napisano 24 Sierpień 2008 a tu kolejna walka ze scena :) widok za oknem na razie testowy
faithart Napisano 26 Sierpień 2008 Napisano 26 Sierpień 2008 obrazki na ścianie najlepsze były na pierwszym renderze (post na samej górze) :D
Chrupek Napisano 27 Sierpień 2008 Napisano 27 Sierpień 2008 nie no, fajnie wyszło, tylko nie wiem czy proporcje trzymasz... wstaw sobie może jakiegoś ludka poglądowego, bo łóżko wydaje mi się za małe na męża i żone ;P
hiroo Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Napisano 13 Wrzesień 2008 stare łóżko poszło do kosza :) pozmieniałem parę rzeczy, sami oceńcie czym najlepiej przepalić widok za oknem??
Rekomendowane odpowiedzi